- Yoga, workshops en festivals- 

Mijn passie is mensen verbinden met hun eigen pad, en de kennis, inzicht en bewustwording aandragen om dichter bij je authentieke Zelf te komen. Dit kan één op één, maar de energie die zich vormt als je met een groep gelijkgestemden bezig bent is zo verbindend en enthousiasmerend, dat workshops een waardevolle manier zijn om tot inzichten te komen.

- Persoonlijke transformatie workshops-

Deze workshops brengen je dichter bij je onderbewuste rollen, dit brengt je steeds een laagje dieper verbinding in jezelf. Je wordt je steeds bewuster van de rollen die jou vormen, bijstaan of tegenhouden. De workshops die ik aanbied zijn:

- Ontdek je Hogere Zelve & Ziel en je helpers

- Innerlijk Kind (healing)

- Ontdek je Innerlijke familie

- Mannelijke & Vrouwelijke energie balanceren

- Chakra balans (healing) 

De workshops zijn los te volgen, voor 33,- per keer, onderaan deze pagina staat een korte toelichting op de workshops.

 

- Agua di Florida- je eigen medicijn- 

Agua di Florida, ook wel bekend als Florida water, vindt haar oorsprong in het sjamanisme in Peru. Agua di Florida is je persoonlijke reinigingswater voor je huis, je aura en voor gebruik in ceremonieën. Tijdens deze dag vullende workshop komen wij samen in een ceremonie om onze eigen Agua di Florida stap voor stap te maken. Aan het eind van de dag ga je naar huis met jouw unieke eigen medicijn, vol kruiden, bloemen, helende intenties en magische ingrediënten!

Agua di Florida kan in mei, juni gegeven worden in verband met het gebruik van verse bloemen en kruiden, kosten zijn 77,- inclusief moederfles.

 

-Festivals-

Ik sta op meerdere festivals per jaar om korte workshops, sessies en ceremonieën  te geven, ook verkoop ik daar mijn heilzame producten. Check de agenda om te kijken waar je me kunt tegenkomen. Weet je nog festivals waar ik bij moet zijn, stuur me dan een berichtje.

 

Yoga groepslessen

Op dit moment zijn er een yin yoga volwassen groep in Woudsend op maandag van 20.15 tot 21.15 uur en in Gaastmeer op dinsdagavond van 19.30 uur- 20.45 met uitloop en thee tot 21.00 uur. Interesse voor een andere groepslesyoga of individuele yoga waarbij ik je assisteer om meer verdieping in je lijf te geven, neem dan contact met me op.

Af en toe geef ik ook yin yoga begeleid door klankschalen concert, een fijne manier om nog dieper in je lijf te zakken en stroming te brengen in je bindweefsel en aan je water. Dit wordt begeleid door Tiny, deze workshops zijn in de agenda te vinden.

 

De activiteiten gaan door bij een minimale opgave van vier deelnemers in Woudsend en vanaf 6 deelnemers in Gaastmeer, mocht jij een workshop geboekt hebben en deze gaat onverhoopt niet door, dan behoud je je tegoed om deze op een andere manier in te zetten of zoeken wij een alternatieve datum voor de workshop.

 

Korte toelichting op de workshops:

Ontdek je Hogere Zelve & je Ziel; jouw lichaam is verbonden met Moeder Aarde, met het universum en daartussen bevindt zich jouw Hogere Zelve of je Ziel. Jouw ziel heeft dit lichaam gekozen om een doel of missie in dit leven te verwezenlijken en om bepaalde lessen te leren. Dit kon het beste in dit lichaam en op deze plek. Daarvoor heb je ook helpers & gidsen, het zijn energieën waar wij contact mee kunnen maken en verbonden zijn aan onze Bron. In deze workshop krijg jij handvatten om steeds meer in verbinding met je authentieke Zelf te komen en zal jij één of meerdere helpers gaan ontdekken door middel van meditatie en intuïtief creatief werken.

Ontdek je Innerlijk Kind en familie: In ons leven en vooral in onze jeugd hebben we veel verschillende rollen gehad als kind, deze rollen heb je gevormd om jezelf in de wereld te kunnen neerzetten; jouw innerlijke familie. Deze rollen (man, vrouw, meisje, jongen) helpen jou, maar sommige rollen heb je ook weggestopt of beheersen jouw leven en gedrag nog steeds. Als je inzicht krijgt in je innerlijke familie en de innerlijke kind delen in jezelf, dan kan je deze ook erkennen en ervaren hoe het met ze gaat. Je krijgt meer inzicht in welke delen gekwetst zijn, weggestopt, niet volledig tot uiting konden komen en hoe dit jou ervan weerhoudt om te stralen in jouw volledige potentie. 

Vrouwelijke en mannelijke kracht in balans: Van nature bestaan mensen uit vrouwelijke en mannelijke energie, welke in balans is. Onbewust hebben wij ons vanaf geboorte aangepast aan de rol die wij vervullen als vrouw of man, de eerste zes jaar van ons leven zuigen we alles op als een spons en zien dit als waarheid, ook hoe er op ons en anderen gereageerd worden. Hierdoor onderdrukken wij onze werkelijke energie en kracht, graag verbind ik je met jouw persoonlijke kracht en zorgen we dat je stukje bij beetje in balans komt om je vrouwelijkheid te kunnen vieren! 

Chakra balans: In ons lichaam huizen de 7 basis chakra's, deze kunnen in balans zijn of in disbalans. Te sterk of te zwak aanwezig, wij gaan ze 1 voor 1 onderzoeken en met praktische tips en inzichten kan je zelf verder om meer balans in je leven en lijf te krijgen.