- Yoga, workshops en festivals- 

Mijn passie is mensen verbinden met hun eigen pad, en de kennis, inzicht en bewustwording aandragen om dichter bij je authentieke Zelf te komen. Dit kan één op één, maar de energie die zich vormt als je met een groep gelijkgestemden bezig bent is zo verbindend en enthousiasmerend, dat workshops een waardevolle manier zijn om tot inzichten te komen.

Yin Yoga 

Yin Yoga is een rustige vorm van yoga gericht op elasticiteit en flexibiliteit in ons bindweefsel en daarmee ook ons lijf. Door verschillende houdingen brengen we ruimte in ons lijf, het geeft ook rust en ruimte in je geest. Je kan altijd een proefles volgen als je interesse hebt of nieuwsgierig bent.

Op dit moment geef ik drie lessen; 1 yin yoga volwassen groep in Woudsend op woensdag om 19.30 uur. Daarnaast geef ik ook nog een les in Gaastmeer om de week donderdagavond om 19.30 uur (0pgave via het Goede Leven in Praktijk). Heb je interesse in een individuele yogasessie waarbij ik je assisteer om meer verdieping in je lijf te geven, neem dan contact met me op.

Af en toe geef ik ook yin yoga begeleid door klankschalen concert, een fijne manier om nog dieper in je lijf te zakken en stroming te brengen in je bindweefsel en aan je water. Dit wordt begeleid door Tiny, deze workshops zijn in de agenda te vinden. De kosten voor deze workshop zijn 44,- en in combinatie met level 1 human design workshop die ervoor plaatsvindt kost het 88,- voor de beide workshops inclusief lunch.

 

- Agua di Florida- je eigen medicijn- 

Agua di Florida, ook wel bekend als Florida water, vindt haar oorsprong in het sjamanisme in Peru. Agua di Florida is je persoonlijke reinigingswater voor je huis, je aura en voor gebruik in ceremonieën. Tijdens deze dag vullende workshop komen wij samen in een ceremonie om onze eigen Agua di Florida stap voor stap te maken. Aan het eind van de dag ga je naar huis met jouw unieke eigen medicijn, vol kruiden, bloemen, helende intenties en magische ingrediënten!

Agua di Florida kan in juni of juli gegeven worden in verband met het gebruik van verse bloemen en kruiden, kosten zijn 77,- inclusief moederfles.

Alles workshops staan in de agenda of kunnen op aanvraag ingepland worden, in de webshop kun je een plekje reserveren.

 

-Festivals-

Ik sta op meerdere festivals om korte workshops, sessies en ceremonieën  te geven, ook verkoop ik daar mijn heilzame producten. Check de agenda om te kijken waar je me kunt tegenkomen.