- Opstellingen sessies -

Met opstellingen kan je elke situatie inzichtelijk maken, dit kan ook helpen als je juist bepaalde keuzes niet kan maken of richting te geven.

Tijdens een opstelling sessie werk je een (terugkerende) situatie of trauma uit, het geeft helderheid en begrip waarna je zelf weer verder kunt. 

 

Opstellingen kan je goed inzetten bij situaties in familie, gezin, vrienden of werk. Je kijkt vooral naar de interactie tussen de personen en krijgt helderheid in de drijfveren. Dit kan zijn met miniatuur figuurtjes, vloerankers of representanten.

Ook kan je opstellingen inzetten om inzicht te krijgen in lichamelijke problemen en de oorzaak, of er een hormonale, psychische of juist lichamelijke oorzaak op orgaan niveau aan de basis ligt.

 

Via deze link kan je een sessie boeken of via een mailtje of berichtje, geef indien mogelijk alvast je voorkeur voor tijden door.

Ik neem dan zo snel mogelijk contact op om het moment in te plannen wat voor ons allebei passend is.

 

Kosten:

Een opstellingen sessie kost €99,-  

Eventuele verlenging reken ik na 2 uur & wordt per 15 minuten verrekend (€11)

Je kan ook een sessie traject van 5 sessies boeken voor €449,- (sessies kunnen online of los afgerekend worden). Met een sessie traject is het ook mogelijk om verschillende soorten individuele sessies te combineren, naar gelang jou behoefte kunnen we elk moment kijken wat voor sessie jou verder brengt.

 

Disclaimer:
Het inzetten van deze therapie vormen is ondersteunend aan je algemene welzijn of als aanvulling op reguliere zorg, het is geen vervanging voor reguliere zorg.