Algemene Voorwaarden Innerlicht Transformatie:
Artikel 1: Algemeen:
Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle deelnemers(sters) en clienten van Innerlicht Transformatie gevestigd op Vosseleane 44A, 8551 ML Woudsend. Ingeschreven onder Bureau Wortel – Innerlicht Transformatie Therapeut GM de Vries- den Hollander KVK 60849053.

Parkeren:
Je kunt parkeren op de parkeerplaats voor mijn praktijk.


Rolstoel toegankelijkheid:
De praktijk bevind zich op de begane grond en is met een rolstoel toegankelijk. Geef dit even van te voren aan, zodat ik kan assisteren met de drempel.

Artikel 2: Workshops, yoga en jaarfeesten
Artikel 2.1: Aanmelden:
Het aanmelden voor Workshops, yoga en jaarfeesten geschiedt middels een bestelling via de website www.innerlicht-transformatie.nl of via een aanmelding per mail of app. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per email of per app. Betaling dient vooraf of ter plekke te gebeuren.
Het aanklikken “gaat” op Facebook is niet voldoende, om een plaatsje te reserveren.

Aanmelden kan een dag van te voren of op de dag zelf alleen via de app. Echter is de groep compleet, dan ben je te laat en zal je moeten wachten tot de volgende keer. Mocht je toch via de webwinkel een workshop of training geboekt en betaald hebben, maar er geen plaats meer zijn. Dan wordt er een nieuwe datum ingepland of kan je een gelijke training of workshop volgen. Kun je dan niet, dan ontvang je het volledige bedrag van de workshop of training terug.

Sessies die geboekt zijn via de webwinkel zonder overleg over een tijdstip van te voren via de mail of app, probeer ik binnen 4 weken in te plannen. Mocht onverhoopt het niet lukken om binnen 4 weken een afspraak te plannen, dan ontvang je het volledige bedrag van de sessie terug.

Artikel 2.2: Afmelden:
Ik bereid mij van te voren goed voor op een workshop, training, yogasessie of jaarfeest, daarbij stem ik mij dan ook af op de groep en de personen in deze groep. Hierdoor is het vervelend als iemand niet op komt dagen, te laat komt of op het allerlaatste moment afzegt.

Moet je toch afzeggen, dan worden er kosten berekend aan je.
Afzegging tot 3 dagen van te voren is kosteloos.
Afzegging tussen 3 dagen en 24 uur wordt er 25% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
Bij afzegging binnen 24 uur, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
Bij annulering binnen 24 uur, met de afspraak van deelname aan een volgende training in de periode van 4 weken, wordt er 25% van het totaalbedrag extra in rekening gebracht.

Je ontvangt hiervoor een Tikkie via whats app, of een factuur via e-mail, om snel en eenvoudig de betaling te voldoen.

Bij onvoldoende aanmeldingen of onvoorziene omstandigheden kan een activiteit door mij worden geannuleerd. Ik laat je dat zsm weten, in geval van onvoldoende aanmeldingen is dit in ieder geval 1 dag van te voren. De reeds betaalde betaling wordt binnen 24 uur terug gestort, of er wordt een nieuwe datum ingepland. Kun je dan niet, dan ontvang je het volledige bedrag terug.

Artikel 2.3: Betalingen:
Betalingen kunnen via Ideal, vooraf per bank worden overgemaakt op NL33ASNB 0943035732 tnv Bureau Wortel ovv activiteit en ordernummer of contant voorafgaand aan de activiteit.

Artikel 2.4: Verantwoordelijkheid:
Je bent ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor je proces en ik kan niet aansprakelijk gesteld worden.
Ook ben je verantwoordelijk voor je eigen spullen, vergeet ze niet mee terug naar huis te nemen. Mocht dit wel gebeuren, kom het dan op afspraak ophalen.

Artikel 3: Transformatie Sessies:
Artikel 3.1: Tijdsduur:
Een sessie duurt gemiddeld anderhalf uur, ik werk niet met de tijd, als we in een sessie zijn er gebeurt dat wat nodig is en ik raffel niets af vanwege de tijd. Echter hanteer ik een uitloop per kwartier. Mocht de sessie langer dan 2 uur duren, dan wordt er € 12,50 extra in rekening gebracht per kwartier extra tijd.
Wil je dit absoluut niet, laat dit dan van te voren weten, zodat we de tijd beter in het oog kunnen houden.

Artikel 3.2: Annuleren:
Bij annulering 2 dagen voorafgaand het consult wordt er 25% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
Bij annulering binnen 24 uur wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
Bij annulering binnen 24 uur, met de afspraak van een nieuwe datum binnen 2 weken, wordt er 25% van het totaalbedrag extra in rekening gebracht.

Artikel 3.3: Verantwoording:
De verantwoording over jouw welzijn, ligt bij jou. Indien nodig geef vooraf de nodige informatie over lichamelijke klachten, medicatie, ziektes en psychische problemen. Er wordt geen consult gedaan wanneer er geestverruimende middelen, drugs of alcohol in het spel is. Daar dit zelfs tot zeer gevaarlijke situaties kan leiden.

Het gebruik van medicatie kan een reden zijn om eerst afbouw van medicatie met een energetisch begeleidingstraject in te zetten, voordat je meer in je eigen bewustzijn bent en er een sessie plaats kan vinden.

Het beoogde eindresultaat ligt aan jou. Na elke sessie zal je zelf verantwoordelijk zijn of je ook de verandering en transformatie laat integreren, of dat je toch weer terug stapt naar je oude vertrouwde patronen (en belemmeringen). Ook als je “niet” weet waar de transformatie je naar toe leidt, vertrouw erop dat het altijd in het belang van jouw Zijn is.
Je bent ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor je proces en ik kan niet aansprakelijk gesteld worden.


Ik doe geen toekomstvoorspellingen. Informatie over toekomstige ontwikkelingen of gebeurtenissen kunnen echter wel tijdens een sessie, workshop of evenement doorkomen en door deze worden gedeeld met de deelnemer(s). Aan dergelijke informatie kan geen enkel recht worden ontleend, daar een ieder telkens een keuze heeft over het pad waar hij/zij op loopt.

Artikel 3.4: Nazorg:
Je hoeft het niet alleen te doen, neem gerust contact op, voor een korte nabespreking, om je ervaring te delen, duidelijkheid te krijgen of bevestiging te ontvangen.
Indien je liever een telefonisch consult wenst, waarin we dieper op jouw consult in gaan, dan bereken ik € 25,00 per half uur. Je ontvangt een tikkie of een factuur per email.

Artikel 4: webshop:
Artikel 4.1: Verzenden en bestellen:

Over het algemeen zijn onze verzendkosten afgeleid van de tarieven van de gangbare NL postdienstverlener. Ik behoud het recht voor om mijn verzendbeleid en mijn tarieven op elk moment te wijzigen. Bij bestellen via de webshop kan u aangeven of u wilt afhalen (en contant betalen) of laten verzenden. U kunt ook via de email bestellingen doorgeven en dan vooraf betalen, dan verstuur ik de bestelling als de betaling binnen is.

Omdat ik een kleine webshop heb en deze activiteiten combineer met een gezin en werk, verwerk ik op 2 momenten in de week bestellingen vanuit de webshop. Doordat ik werk met natuurlijke producten en de melanges vaak vers maak, neemt dit ook tijd.

Daardoor kan het zijn dat er een aantal dagen tussen de bestelling en verwerking van uw bestelling zitten. Mocht u onverhoopt haast hebben, stuur mij dan een appje met uw verzoek. Dan probeer ik zo snel mogelijk de bestelling op orde te maken.

 

Artikel 4.2: Verpakking en verantwoordelijkheid

Ik zal uw producten met zorg verpakken. Innerlicht Transformatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade of verlies veroorzaakt door de vervoerder, dus het pakket wordt op eigen risico verzonden. Innerlicht transformatie is niet verplicht om de goederen of het transport daarvan voor u te verzekeren.

Als uw verzendadres problematisch is of als het verzenden van een pakket aanzienlijk duurder zou zijn dan te verhalen voorgestelde verzendkosten, zal ik u dit laten weten van te voren laten weten en mijn best doen om samen met u een oplossing te vinden.

Bestellingen worden afgehandeld na ontvangst van betaling. We verstrekken geen krediet.

Innerlicht Transformatie behoud het recht voor om de uitvoering van een bestelling op elk moment geheel of gedeeltelijk te weigeren, zelfs na ontvangst van uw betaling (uiteraard zal ik dan het juiste bedrag terugbetalen).

 

Artikel 4.3 TERUGSTUURBELEID

U kunt de bij mij gekochte goederen binnen veertien dagen na levering op mijn adres retourneren, mits in gesloten verpakking. Op maat gemaakte kleding, of persoonlijk samengestelde melanges zijn niet retourneerbaar, mits ik via email akkoord heb geven om deze te retourneren. Ik betaal de prijs terug die u voor de goederen heeft betaald (niet de verzendkosten), op voorwaarde dat de geretourneerde goederen worden ontvangen in precies dezelfde staat als waarin ik ze naar u heb verzonden. De kosten voor het terugsturen van de goederen zijn voor uw rekening. U verzendt de goederen op eigen risico, zorg er dus voor dat ze goed beschermd zijn tijdens transport. Neem altijd eerst contact met mij op via mail of app voordat u een product retour stuurt.

Indien geretourneerde goederen niet door mij zijn ontvangen of in een gewijzigde of beschadigde staat verkeren, is Innerlicht Transformatie niet verplicht tot restitutie.

 

Artikel 4.4: Verantwoording:
De verantwoording over jouw welzijn, ligt bij jou. Indien nodig geef vooraf de nodige informatie over lichamelijke klachten, medicatie, ziektes en psychische problemen voordat er producten worden besteld die je inwendig gebruikt (thee, yoni stoom ritueel). Het gebruik van medicatie of lichamelijke klachten kan een reden zijn om bepaalde kruiden niet te gebruiken, het is altijd mogelijk om in overleg een andere samenstelling te maken die geen contra- indicatie heeft op jou lichamelijke toestand. Lees de informatie over de kruiden en contra indicaties goed door, bestellingen en gebruik van kruiden blijft je eigen verantwoordelijkheid. Indien u twijfelt aan de mogelijke contra indicatie voor uw persoonlijke situatie, dan kunt u altijd via de mail een vraag stellen, advies vragen of alternatieve melange aanvragen, voordat u een bestelling plaatst.

Wanneer kleding op maat gemaakt wordt, zal ik de maatvoering gebruiken die aangegeven is per app of email, als blijkt dat kleding vervolgens niet passend is. Door verkeerd meten of andere maten, dan is dat de verantwoordelijkheid van de klant. Persoonlijk maten komen opnemen is mogelijk, met vergoeding van reiskosten en tijd. Dan is de verantwoordelijkheid voor mij (indien er niet enorm gewichtsverlies of toename heeft plaatsgevonden), informeer over mogelijkheden.


Artikel 5: Toepasselijk recht:
Deze algemene voorwaarden kunnen te allen tijde eenzijdig door Innerlicht Transformatie worden gewijzigd. Eventuele wijzigingen worden op de website gepubliceerd.
Op alle aanbiedingen van en overeenkomsten met Innerlicht Transformatie is het Nederlands recht van toepassing.


Innerlicht Transformatie Therapie ~ Marieke de Vries- den Hollander ~ Opgemaakt op 08-05-2021