- Persoonlijke transformatie sessie -

Elk mens is uniek, straalt haar eigen licht en heeft een eigen pad te bewandelen...

Je lichaam is een spiegel voor je gevoel, door jouw lichamelijke of psychische klachten nader te bekijken en de achterliggende boodschap helder te krijgen, wordt de energie die aan de basis ligt van je klachten getransformeerd.

Tijdens de energetische transformatie sessie werk ik met jou door middel van lichaamswerk. Ik voel waar jou lijf vast zit, ik breng weer ruimte in je lijf door de energie (weer) te laten stromen, chakra’s en organen te activeren, waardoor je beter in je vel komt te zitten.

Daarnaast kan er in deze lichamelijke blokkades ook een onderbewuste blokkade of patroon liggen die zich heeft vastgezet in je fysieke lichaam. Als dit het geval is, gebruik ik helende methodes om deze blokkades te transformeren. Hierbij vertel ik steeds wat ik doe zodat jou brein ook mee kan gaan in de transformatie en de integratie beter verankert wordt.

 

Alle sessies starten met een kennismaking en verbinding met elkaar, onder het genot van een bak thee, zodat helder wordt wat er die sessie verlicht kan worden. Alle sessies werken op de kwesties die op dat moment aangepakt kunnen worden, soms kan één sessie al veel verlichting geven, soms zijn er meerdere sessies nodig om volledige integratie te verwezenlijken. 

Afsluiting na de sessie bestaat uit advies voor integratie en mogelijke hersteltijd, want bij transformatie en energetisch loslaten is er tijd nodig voor je lichaam en ziel om alles weer een plek te geven in je leven.

 

Via deze link kan je een sessie boeken, of via een mailtje of berichtje kan je contact opnemen, geef indien mogelijk alvast je voorkeur voor tijden door. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op om het moment in te plannen wat voor ons allebei passend is.

 

Kosten:

Een intuïtieve transformatie sessie kost €99,-  

Eventuele verlenging reken ik pas na 2 uur & wordt per 15 minuten verrekend (€11,-)

Je kan ook een sessie traject van 5 sessies boeken voor €449,- (sessies kunnen online of los afgerekend worden). Met een sessie traject is het ook mogelijk om verschillende soorten persoonlijke transformatie sessies te combineren, naar gelang jou behoefte kunnen we elk moment kijken wat voor sessie jou verder brengt.

 

Online intuïtieve transformatie sessies zijn voor een gereduceerd tarief van €77,- te boeken.

Eventuele verlenging reken ik na 1,5 uur & wordt per 15 minuten verrekend (€11,-)

Je kan ook een sessie traject van 5 sessies boeken voor € 349,- 

 

Disclaimer:
Het inzetten van deze therapie vormen is ondersteunend aan je algemene welzijn of als aanvulling op reguliere zorg. Innerlicht Transformatie is niet aansprakelijk voor je geestelijk of lichamelijk welzijn en veranderingen hierin.

Mogelijke afbouw van medicatie voorafgaand aan een sessie dient altijd eerst besproken te worden, om een inschatting te maken over de haalbaarheid. Daarnaast dient er overleg te zijn en begeleiding van de reguliere zorgaanbieder over de wijze van afbouw. Ook kunt u kijken naar natuurlijke vervanging van reguliere medicatie, welke wel gebruikt kunnen worden wanneer u een sessie wilt ontvangen. Ook dit dient in overleg met de reguliere zorgaanbieder te geschieden. Innerlicht Transformatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor effecten van medicatie afbouw.