- Persoonlijke transformatie -

 

Elk mens is uniek, straalt haar eigen licht en heeft een eigen pad te bewandelen...

 

Soms voelt het of dit pad niet helder is, dat je op een dwaalspoor zit, of dat er allerlei belemmeringen op jouw pad liggen, waar jij op dit moment ook loopt, ik wens jou een warme, vrolijke en lichte reis waar je in je eigen kracht alle uitdagingen aan kan die je op jouw pad tegenkomt.

Daarnaast zijn wij een mens onder mensen, geboren in een bepaalde familie, levend in een specifieke omgeving, naast dat je intern je pad bewandeld, kan je ook vanuit je omgeving het gevoel hebben dat je niet het leven kunt leven wat jij zou willen. Is er bagage die je meedraagt, heb je medereizigers die jou zoveel energie kostten dat je uitgeput raakt, loop je eigenlijk op de automatische piloot, zonder de schoonheid van de omgeving nog waar te nemen....

 

Persoonlijke transformatie is voor mij het traject waarin je eerlijk bent naar jezelf, je diepste zielsverlangens leert (h)erkennen, inzichtelijk maakt wat jou energie kost en energie geeft en stap voor stap weer terugkeert naar jou pad. Het pad waar jij je laat leiden door jou innerlijke licht en kracht, ik ben in dit proces om jou te ondersteunen, ik help je om je licht weer terug te krijgen....

 

Elk traject is persoonlijk en verschillend, ik kan verschillende methodes aanbieden die passen bij jou behoefte. Een traject kan uit 1 sessie bestaan, maar het kan ook meerdere sessies beslaan. Dit is geheel afhankelijk van jouw behoefte. Ook is er de optie om workshops of training te volgen die je proces kunnen ondersteunen.

Als jij voelt dat ik je kan helpen om meer licht te schijnen op jou transformatie proces dan ben je van harte welkom! 

 

Een greep uit de methodes die ik gebruik kan je vinden op deze pagina:

  • Energetische transformatie- je lichaam is een spiegel voor je gevoel, door jouw lichamelijke of psychische klachten nader te bekijken en de achterliggende boodschap helder te krijgen, wordt de energie die aan de basis ligt getransformeerd in 1 of meer sessies.
  • Helende transformatie - we maken contact met je onderbewuste om de achterliggende oorzaak te vinden voor je klachten, deze oorzaken gaan we transformeren in 1 of meerdere sessies.
  • Opstellingen - door middel van een opstelling met poppetjes, kan je elke situatie waar je tegenaan loopt inzichtelijk maken, samen kijken we wat de oorsprong is en welke onderliggende gedachten, blokkades of patronen je vast houden en hoe we deze kunnen transformeren
  • Chakra transformatie - je energiepunten (chakra's) worden weer in balans gebracht waarbij mogelijke blokkades getransformeerd worden en je krijgt advies om zelf deze balans te behouden (afhankelijk van de disbalans kunnen meerdere sessies nodig zijn)
  • Yin yoga transformatie - in deze actievere sessie werken we met een aantal yoga houdingen toegespitst op jouw behoeften, ik begeleidt je tijdens de houdingen om zo de verdieping te vinden en bepaalde lichamelijke blokkades aan te pakken.

 

Daarnaast gebruik ik ter ondersteuning van je proces soms muziek, geluiden, kruiden, creativiteit en intuïtie om die middelen in te zetten die jou proces ondersteunen. Ook kan de optie naar voren komen om een specifieke workshop of training te volgen die je proces  zal ondersteunen.

 

De sessies die ik aanbied zijn voor jong en oud helend, ik heb dan ook geen leeftijdsbeperkingen aan mijn sessies.

Vaak zie je dat kinderen nog veel meer in contact staan met hun ziel en energieën sterker aanvoelen. Hierdoor kunnen ze juist ook sneller daardoor beïnvloed worden, maar zullen ze ook sneller transformeren.

Mocht je het gevoel hebben dat ik jouw kind kan helpen dan zal ik eerst met jou een (telefonisch of online) gesprek hebben over mijn werkwijze. Als dat goed voelt kan je samen met je kind naar de sessie komen, samen kunnen jullie beslissen of je bij de sessie blijft, of na de tijd weer aansluit (bij tieners is de intuïtie van de tiener voor mij doorslaggevend).

 

Mocht je als volwassene behoefte hebben aan een (telefonisch of online) kennismakingsgesprek dat kan je dat via de mail of whatsapp/telegram/signal aanvragen, dit gesprek is altijd kosteloos.

 

De verantwoording over jouw welzijn, ligt bij jou. Indien nodig geef vooraf de nodige informatie over lichamelijke klachten, medicatie, ziektes en psychische problemen. Het gebruik van (chemische) medicatie kan een reden zijn om eerst afbouw of vervanging door natuurlijke medicatie plaats te laten vinden voordat een sessie plaats kan vinden. Wel kan Innerlicht Transformatie een energetisch begeleidingstraject in zetten terwijl de medicatie wordt afgebouwd of vervangen (zie disclaimer voor methode van aanpassen medicatie). Door middel van dit traject krijg je energetische begeleiding voor het vergroten van je eigen bewustzijn wat plaatsvindt tijdens de aanpassing van medicatie. Op deze manier ben je beter afgestemd en voorbereid voor het moment dat er een sessie plaats kan vinden, daarbij kan dit traject ondersteunen in de effecten van medicatie afbouw of aanpassing.

 

Een energetisch begeleidingstraject kan alleen ingezet worden in na een intake consult en schriftelijke opzet van het traject. Een energetisch begeleidingstraject bestaat uit een intake, een eerste begeleidingsconsult in de praktijk, online begeleiding van 15 tot 30 minuten per dag (zolang de noodzaak is voor dagelijkse begeleiding aanwezig is) tot aan online begeleiding 1 keer per week, tot het moment dat de medicatie voldoende afgebouwd is om een sessie te ontvangen.

Een energetisch begeleidingstraject wordt op maat samengesteld, de kosten zullen per week voldoen dienen te worden. De prijs per online consult is 11,- per kwartier en er wordt een plan opgesteld over de contact momenten. Er is altijd mogelijkheid voor aanpassing in de frequentie in overleg. 

 

Disclaimer:
Het inzetten van deze therapie vormen is ondersteunend aan je algemene welzijn of als aanvulling op reguliere zorg. Innerlicht Transformatie is niet aansprakelijk voor je geestelijk of lichamelijk welzijn en veranderingen hierin.

Mogelijke afbouw van medicatie voorafgaand aan een sessie dient altijd eerst besproken te worden, om een inschatting te maken over de haalbaarheid. Daarnaast dient er overleg te zijn en begeleiding van de reguliere zorgaanbieder over de wijze van afbouw. Ook kunt u kijken naar natuurlijke vervanging van reguliere medicatie, welke wel gebruikt kunnen worden wanneer u een sessie wilt ontvangen. Ook dit dient in overleg met de reguliere zorgaanbieder te geschieden. Innerlicht Transformatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor effecten van medicatie afbouw.