Wat fijn dat je hier bent, 

Ik vertel je graag wat over mij en mijn pad.

De laatste 10 jaar ben ik bewust bezig om mijn eigen patronen, vooroordelen, overtuigingen en blinde vlekken onder ogen te komen.

Ik voelde mij niet verbonden en wist dat ik lagen en maskers had opgebouwd waardoor ik niet mijn authentieke Zelf kon uitdragen.

Dit proces was met pieken en dalen, het was intensief en soms heel moeilijk, maar het is de hele reis waard geweest.

Als moeder van drie kinderen en partner van een hele begripvolle man heb ik de kans gehad om deze ontwikkeling door te maken, vanuit de veilige geborgenheid van ons thuis. 

Nu ben ik klaar om anderen te begeleiden op deze reis.

 

Mijn reis begon in 2011 met de opleiding 'yin yoga' en 'Chakra intensive', nu geef ik yoga in Gaastmeer. De opleiding tot transformatie therapeut (2020) gaf mij inzichten over mijn zielspad, mijn doel hier en het grotere geheel waar ik onderdeel van ben, Numananja is mijn zielennaam die deze kennis draagt. 10 jaar later heb ik mijn praktijk opgestart met opstellingen, transformatie sessies, human design en ademtherapie.

Naast therapie werk ik ook met de heilzame werking van kruiden, ter ondersteuning aan je proces of voor het oplossen van lichamelijke en psychische klachten. Voor specifieke klachten gekoppeld aan onze vrouwelijke oerkracht en fysiek onze maancyclus, draag ik ook de oeroude en traditionele kennis van yoni stomen en Agua di Florida uit, als trainer en begeleider.

Of je nu kind of volwassene bent, als je voelt dat ik je kan begeleiden of nieuwsgierig bent, voel je welkom bij mij......

Foto credits 1 & 3 Anouk Pross photography

Foto credit 2 Shanti Engelmayer photography