- Vrouwencirkels -

Het is zo belangrijk om met vrouwen samen te komen en elkaar te ondersteunen op ons pad, door de geschiedenis is de vrouwelijke kracht steeds meer ingeperkt, door sprookjes over gemene zussen en moeders werden wij onbewust tegen elkaar opgezet. Het is tijd om de band van Sisterhood weer te versterken. Het mooie van de vrouwencirkels is dat we met elkaar delen en naar elkaar luisteren, elkaar bevestigen in onze vaardigheden en elkaar steunen bij onze uitdagingen. 

Ik geef drie soorten cirkels, fysiek bij donkere maan komen we bij elkaar voor het starten van de nieuwe cyclus, online tijdens volle maan komen we online bij elkaar voor een yoni stoom ritueel met meditatie en je kan ook een fysiek ritueel met jouw vrouwencirkel of groep vrouwen organiseren.

 

Maan fasen

Onze vrouwelijke energie gaat in een cyclus, net als de cyclus van de maan. De cyclus van de maan loop van nieuwe maan (de dag na donkere maan), via wassende maan naar volle maan, vervolgens brengt de afnemende maan ons weer bij donkere maan. Je kan leven via deze cyclus en voelen hoe de cyclus jou beïnvloed, dit geeft je inzicht in hoe de energie van de maan jou beïnvloed.

 

Donkere maan cirkels

De fysieke vrouwencirkels worden gehouden bij donkere maan, zodat je de vorige cyclus samen afsluit, je intenties voor de nieuwe maan (de dag erna thuis) kunt neerzetten en vooruitblikt op de volle maan.

Het delen en genieten van elkaars (kook) kunsten doen we ook door bij de cirkels een Potluck te hebben. Potluck is het delen van eten, waarbij iedereen iets meeneemt wat zelf gemaakt of gekocht is. Bij de avondcirkels zijn het dan vooral lekkers voor bij de thee, de fijnste recepten leren we graag van elkaar. Het is fijn dat er voor iedereen lekkers is, dus als je veganistisch of glutenvrij kunt bakken is dat super, zorg in ieder geval dat je de ingrediënten kent, zodat we dit delen voordat iedereen gaat genieten.

De vrouwencirkel werkt op basis van eigen bijdrage, naar ieder zijn eigen inzicht, je bent welkom en kunt je via de mail of app bij mij melden.

In de agenda kan je zien wanneer de cirkels gepland zijn.

 

Online volle maan cirkels

Volle maan is de energie van de maan die helpt om je intenties te manifesteren van de nieuwe maan. in het ritueel kan je loslaten wat je tegenhoudt en activeren wat je nodig hebt. Het volle maan yoni stoom ritueel is online, waarbij je thuis op je eigen plek een heilige ruimte kunt maken, de kruiden besteld of zelf samenstelt en dan gaan we samen het ritueel doormaken. Wat wil jij manifesteren tijdens deze volle maan en wat kan je nog loslaten om dit helemaal tot bloei te laten komen?

De online cirkel je bent welkom en kunt je via de mail, facebook of app bij mij melden, de kosten voor de online meeting zijn 11,-, kruiden zijn los te bestellen voor 2,50 per maan (of 3 voor 7,-) excl. verzendkosten. Dit is te combineren met de aanbiedingen in de webshop yoni kruiden.

In de agenda kan je zien wanneer de cirkels mogelijk zijn, geef je op via een berichtje als je interesse hebt.

 

Yoni stoom ritueel 

Van oorsprong deelden vrouwen samen in het beleven van de yoni stoom rituelen. Op deze momenten deelden ze de kennis en ondersteunden elkaar, om dit te creëren is het mogelijk om een yoni stoom ritueel te organiseren met jouw vrouwencirkel of sisterhood. Daarvoor kom ik op locatie en neem de kruiden mee voor het ritueel, zelf zorg je voor de veilige ruimte, warm water en een eigen pan. 

Het  ritueel wordt vervolgens geheel begeleid door mij en alle vrouwen ontvangen nadien mijn digitale yoni stoom boek.

Het ritueel kost 11,- per deelnemer bij minimaal 4 deelnemers (exclusief km vergoeding van 20 cent/km)

Neem contact op om te kijken wat een goed moment is voor jullie of wees welkom met een groep sisters in Woudsend of Gaastmeer voor het ritueel.