Je vrouwelijke energie in balans - (alleen voor vrouwen)

Wij leven als mens op dit moment op deze aarde, onze ziel leeft in dit fysieke lichaam en in dit lichaam manifesteren zich oude patronen, overtuigingen en ervaringen uit het verleden. Daarnaast ben je onderdeel van een collectief systeem van mensen waar ook allerlei ideeën en overtuigingen over man-vrouw relaties ons beïnvloedden. 

Onbewust hebben wij ons vanaf geboorte aangepast aan de rol die wij vervullen als vrouw, de eerste zes jaar van ons leven zuigen we alles op als een spons en zien dit als waarheid, ook hoe er op ons en anderen gereageerd worden. Deze eeuwenoude conditionering heeft zelfs voor collectieve beperkingen van de vrouwelijke energie gezorgd. Een vrouw die volledig in haar kracht staat wordt snel bestempeld als losbandig of als bedreigend ervaren. Door al deze invloed hebben veel vrouwen in de loop van hun leven, bewust en onbewust, beperkingen in hun doen en laten zichzelf opgelegd. Deze beperkingen zijn nu genesteld in onze baarmoeder en beperken onze vrouwelijke energie.

 

Naast vrouwelijke energie hebben wij ook mannelijke energie in ons, en deze zijn in ideale situatie in balans. Veel vrouwen functioneren erg op hun mannelijke energie, als (onbewuste) strategie om in deze mannencultuur staande te blijven. Presteren, doorgaan, kracht en macht werken op mannelijke energie, als dit uit balans is kan je jezelf volledig uitputten. Vrouwen die meer in contact staan met hun vrouwelijke kant; ondersteunen, intuïtie, aanschouwen en zorgen, worden vaker als zwak bestempeld en komen soms ook in een machtsmisbruik situatie terecht.

Balans is het sleutelwoord. Beide kanten van deze energie werken als yin -yang, in deze workshop gaan we op zoek naar jou oorspronkelijke krachtige vrouwelijke energie, die energie die niet beoordeeld of aangepast is door bewustzijn in je leven, die energie die gelegen is in jouw Ziel. Als jij volledig in je vrouwelijke kracht staat, is deze ook in balans met je mannelijke energie.

In deze workshop (die in kleine schaal gehouden wordt) gaan we via meditatie contact maken met onze eigen, individuele vrouwelijke kracht, in de pure vorm zonder beïnvloeding. Daarna zullen we via het inzetten van healing technieken persoonlijk op weg gaan om de onbewuste patronen en conditionering herkennen, erkennen en transformeren. Op die manier halen we alle maskers die ons weghouden van onze werkelijke vrouwelijke kracht stuk voor stuk weg. Na de workshop sta je al meer in balans en met een paar opdrachten voor thuis kan je je steeds verder verbinden en identificeren met je eigen vrouwelijke energie.

 

Op het moment dat je meer bewust bent van je vrouwelijke kracht en hoe jij deze inzet, brengt dit je dichter bij je eigen kern en authentieke Zelf. Tijdens de workshop krijg je inzicht in hoe jouw energie in relatie tot jouw leven jou kan bijstaan of tegenhouden.

Wanneer deze krachten in balans in je leven aanwezig zijn, ben jij meer in balans. Het in balans brengen van je vrouwelijke energie en het versterken van bepaalde krachten kan veel impact hebben op je leven. Luister naar je intuïtie en voel of jij je meer mag verbinden met deze krachten....

Deze workshop wordt los gegeven, maar in relatie tot mijn andere workshops versterken ze elkaar en geeft het nog meer inzicht en verdieping in je eigen authentieke Zijn. Daarnaast kan je deze workshop ook vaker volgen, aangezien je energie vaak niet in één keer volledig in balans is. Mocht je merken dat deze workshop veel omhoog brengt of dat je hier meer aan wilt werken dan is een persoonlijke transformatie sessie een goede aanvulling.

 

Deze workshop kost 77 euro voor de hele dag. Lunch is potluck er is thee en water beschikbaar.

 

In de agenda kan je zien wanneer de workshops gepland zijn, hier kun je alvast een plekje reserveren voor de workshop.