- Workshops, yoga en vrouwencirkels- 

Mijn passie is mensen verbinden met hun eigen pad, en de kennis, inzicht en bewustwording aandragen om dichter bij je authentieke Zelf te komen. Dit kan één op één, maar de energie die zich vormt als je met een groep gelijkgestemden bezig bent is zo verbindend en enthousiasmerend, dat workshops een waardevolle manier zijn om tot inzichten te komen.

 

In de agenda kan je zien welke workshops en jaarfeesten dit komend jaar gepland staan, yoga lessen staan apart hier vermeld.

Alle workshops, yoga lessen en jaarfeesten die ik geef, kun je hier een plekje voor reserveren, ook is het mogelijk om een een strippenkaart te nemen voor jou of het gezin (incl. oppas of je directe familie).

 

- Yoga groepslessen -

Er zijn verschillende soorten yoga die ik aanbied, informatie over tijden en inhoud vind je hier, de vormen die beschikbaar zijn, zijn als volgt:

- ouder/kind yoga 2 tot 4 jaar (kan ook met een andere verzorger), kinderyoga 4-6 jaar, 7-9 jaar, 10-13 jaar, Yin yoga tieners- middelbare school, Yin Yoga volwassenen

Op dit moment is er een yin yoga volwassen groep in Gaastmeer op woensdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur

Interesse voor een andere soort yoga, neem dan contact met me op.

 

- Persoonlijke transformatie workshops-

Deze workshops brengen je dichter bij je onderbewuste rollen en krachtwezens, dit brengt je steeds een laagje dieper verbinding in jezelf. Je wordt je steeds bewuster van de rollen die jou vormen, bijstaan of tegenhouden. De workshop serie bestaat uit: Ontdek je krachtdier, Ontdek je helpers, gidsen, Ontdek je Hogere Zelve, Ziel, Ontdek je Innerlijk Kind en Ontdek je Innerlijke familie.

Meer informatie over de inhoud van de workshop serie vind je hier. De workshops zijn los te volgen, maar als je ze op volgorde volgt, versterken ze elkaar en geeft het nog meer inzicht en verdieping. 

Daarnaast bied ik ook transformatieve dans workshops aan, om je door dans en beweging te verbinden met je onderbewuste en je levenspad.

 

- Chakra workshops -

In deze workshop serie lopen we per keer één van de 7 bekendste chakra's door, we zullen bij elk chakra de betekenis en de werking op ons leven ontdekken. De 7 chakra's die wij behandelen zijn in volgorde van de workshops: Wortel Chakra, Sacraal Chakra, Zonnevlecht Chakra, Hart Chakra, Keel Chakra, Derde Oog Chakra en Kruin Chakra.

Meer informatie over de inhoud van de workshop serie vind je hier. De workshops zijn los te volgen, maar als je ze op volgorde volgt, versterken ze elkaar en geeft het nog meer inzicht en verdieping. 

 

Alleen voor vrouwen

Een aantal van mijn workshops en trainingen zijn gericht op het in balans brengen en versterken van je vrouwelijke kracht, daarom zijn deze trainingen alleen met een groep vrouwen te volgen.

 

 Je vrouwelijke energie in balans - 

Van nature bestaan mensen uit vrouwelijke en mannelijke energie, welke in balans is. Onbewust hebben wij ons vanaf geboorte aangepast aan de rol die wij vervullen als vrouw, de eerste zes jaar van ons leven zuigen we alles op als een spons en zien dit als waarheid, ook hoe er op ons en anderen gereageerd worden. Hierdoor onderdrukken wij onze werkelijke energie en kracht, graag verbind ik je met jouw persoonlijke kracht en zorgen we dat je stukje bij beetje in balans komt om je vrouwelijkheid te kunnen vieren! Meer informatie over de inhoud van de workshop serie vind je hier.

 

-Yoni Healing, jouw heilige tempel- 

Veel vrouwen ervaren ongemakken tijdens hun cyclus en menstruatie en ervaren remmingen in het omarmen van hun eigen sensualiteit en seksualiteit. Veel van deze ongemakken zijn gekoppeld aan opgeslagen (energetische) trauma's in onze vagina en baarmoeder.

Ik help en begeleid vrouwen om de ongemakken en de trauma's die opgeslagen zijn in onze baarmoeder te transformeren, één van de methodes die ik daarbij inzet is yoni stomen. Ik ben gecertificeerd yoni stoom begeleider en geef (online) trainingen om je te leren hoe je op de meest effectieve manier een yoni stoom ritueel thuis uitvoert. Daarnaast kan je ook mijn handboek over yoni healing en de kruiden en krukjes  voor een yoni stoom los bestellen of in een mooie cadeau of seizoensverpakking. Meer informatie over de inhoud van de training en producten vind je hier.

 

- Agua di Florida- je eigen medicijn- 

Agua di Florida, ook wel bekend als Florida water, vindt haar oorsprong in het sjamanisme in Peru. Agua di Florida is te koop in vele toko's en wordt veel ingezet als reinigingswater voor je huis, je aura en voor gebruik in ceremonieën of healings.

Tijdens deze workshop ontmoeten we elkaar voor een ceremonie dag om onze eigen Agua di Florida stap voor stap te maken. Aan het eind van de dag ga je naar huis met jouw unieke eigen medicijn, vol kruiden, bloemen, helende intenties en magische ingrediënten!

 

- Vrouwencirkels -

Het is zo belangrijk om met vrouwen samen te komen en elkaar te ondersteunen op ons pad, door de geschiedenis is de vrouwelijke kracht steeds meer ingeperkt, door sprookjes over gemene zussen en moeders werden wij onbewust tegen elkaar opgezet. Het is tijd om de band van Sisterhood weer te versterken. Dit doe ik op de avonden van de donkere of nieuwe maan, in Woudsend of Gaastmeer. Meer informatie over de inhoud van de vrouwencirkels vind je hier

 

Om altijd genoeg plek te bieden voor iedereen die mee wil doen en daarbij ook voldoende kleinschaligheid wil aanbieden om ook persoonlijk aandacht en begeleiding te kunnen bieden, verplaats ik bij meer dan 5 deelnemers de activiteiten naar Gaastmeer bij Het Goede leven in Praktijk. 

Dit is een supermooie locatie die een heerlijke energie en warmte uitstraalt. Naast het huren van de ruimte, geef ik samen met Emmie Samidjono- Mous ook de Chakra workshops en de Jaarfeesten in Gaastmeer. Emmie en ik hebben samen de opleiding tot transformatie therapeut gevolgd en vullen elkaar heel prettig aan in onze kennis op chakra's, kruiden, rituelen, en kristallen.  Wij hebben een sterke verbinding, waardoor deze gezamenlijke workshops in eenheid neergezet zijn. Je krijgt hierdoor het beste van ons beide, een onvergetelijke ervaring waar jij maximaal profijt van hebt en wij veel plezier aan beleven.

 

Daarnaast is het ook mogelijk om een creatieve workshop op te zetten voor een eigen groep vrienden of kinderfeestje, met drinken en hapjes. De inhoud en de lengte van de workshop is afhankelijk van het aantal deelnemers en altijd in overleg, waarbij ik bij behoefte een combinatie maak met yoga of een stuk persoonlijke verdieping vanuit de andere workshops.

Mogelijke creatieve activiteiten die aangeboden worden:

- creatief knutselen; moodboard maken, (intuïtief) schilderen, handlettering, tekenen, bekers of textiel tekenen, krachtvoorwerpen maken (intentie armband, veren haarstuk, krachtbuidel, gebedsketting of smudge waaier) of droomvanger maken.

- persoonlijke kruiden en kristallen ontdekken; maak je eigen thee melange of smudge mix, ervaar welke kristallen jou versterken.

Mail mij als je meer informatie wilt over de mogelijkheden.

 

De activiteiten gaan door bij een minimale opgave van drie deelnemers, mocht jij een workshop geboekt hebben en deze gaat onverhoopt niet door, dan behoud je je tegoed om deze op een andere manier in te zetten of zoeken wij een alternatieve datum voor de workshop.