- Opstellingen transformatie sessie -

Tijdens een opstelling sessie werk je een (terugkerende) situatie of trauma uit, door middel van opstellingen.

Dit kan zijn met miniatuur figuurtjes, vloerankers of een sjamanistische voorouderlegging.

De wijze hoe jij de situatie opstelt geeft inzicht in de onderliggende gevoelens en gedachten die in je onderbewuste je belemmeren.

Met opstellingen kan je elke situatie inzichtelijk maken, dit kan ook helpen als je juist bepaalde keuzes niet kan maken, samen kijken we wat de oorsprong is en welke onderliggende gedachten, blokkades of patronen je vast houden en hoe we deze kunnen transformeren.

 

Opstellingen kan je gebruiken om licht te schijnen op je huidige leven, maar kan ingezet worden om te kijken binnen relaties tussen jou en anderen, het kan ingezet worden voor familie of gezinssituaties, of elk ander probleem in relationele sfeer.

 

Je kan ook specifiek opstellingen gebruiken om meer inzicht te krijgen in de rollen en karakters die jij in je innerlijke wereld hebt, je onderbewuste drijfveren en raadgevers. Hierbij kan je een opstelling maken met je innerlijk kind, of je innerlijke familie (meisje, jongetje, vrouw en man) Door middel van deze opstellingen krijg je meer inzicht in welke raadgever niet volledig tot uiting kan komen en wat jou ervan weerhoudt om te stralen in jouw volledige potentie!

 

Alle sessies starten met een kennismaking en verbinding met elkaar, onder het genot van een bak thee, zodat helder wordt wat er die sessie verlicht kan worden. 

Afsluiting van de sessie bestaat uit advies en een samenvatting van wat er zich geopenbaard heeft, bij opstellingen krijg je de handvatten vanuit je eigen Zelf om situaties anders te benaderen, wat vaak enorm effect kan hebben op je huidige situatie.

 

Als jij voelt dat ik je kan helpen om meer licht te schijnen op jou transformatie proces dan ben je van harte welkom! 

 

Tijden (mits beschikbaar):

Maandagmorgen & avond, dinsdagmiddag & avond, woensdag alle drie de dagdelen, vrijdag overdag.

Over het algemeen geef ik in de weekenden alleen trainingen en workshops, maar als er geen andere optie is zal ik mijn best doen om de tijd voor een afspraak binnen redelijke termijn in te plannen.

 

Via deze link kan je een sessie boeken, of via een mailtje of whatsapp/signal/telegram, geef indien mogelijk alvast je voorkeur voor tijden door.

Ik neem dan zo snel mogelijk contact op om het moment in te plannen wat voor ons allebei passend is.

 

Kosten:

Een opstellingen sessie kost €77,-  

Eventuele verlenging reken ik na 1,5 uur & wordt per 15 minuten verrekend (€11)

Je kan ook een sessie traject van 5 sessies boeken voor €377,- (sessies kunnen online of los afgerekend worden). Met een sessie traject is het ook mogelijk om verschillende soorten persoonlijke transformatie sessies te combineren, naar gelang jou behoefte kunnen we elk moment kijken wat voor sessie jou verder brengt.

 

Disclaimer:
Het inzetten van deze therapie vormen is ondersteunend aan je algemene welzijn of als aanvulling op reguliere zorg, het is geen vervanging voor reguliere zorg