- Helende transformatie sessie -

Bij een helende transformatie sessie maak ik gebruik van helingstechnieken door contact te maken met jouw gehele wezen; bewust, onbewust, lichamelijk en energetisch. Met mijn drum en stem breng ik je in een lichte trance en 'reizen' we door jouw energetische lichaam om te voelen waar er blokkades zitten. Dit 'reizen' kan je het beste vergelijken met een geleide meditatie, je bent je bewust van de ruimte om je heen, voelt je lichaam, hoort de geluiden, je bent als het ware 'wakker aan het dromen' of met gesloten ogen naar een verhaal aan het luisteren, wat toevallig jouw verhaal is. In de helende sessie kunnen wij een specifiek thema aanpakken; innerlijk kind, vrouwelijke energie, een beperking of belemmering waar je mee worstelt of fysieke/psychische klachten.

 

Doordat je in een droomtoestand bent, kan je makkelijker contact krijgen met je onderbewuste, waar je jouw blokkades kunt ervaren. Deze blokkades van vastgezette energie zorgen ervoor dat jij niet volledig je eigen authentieke zelf kunt zijn of jouw pad kunt volgen. Tijdens de sessie vertel ik steeds wat ik doe zodat jou brein ook mee kan gaan in het verhaal en de transformatie en de integratie beter verankert wordt. Tijdens elke sessie kunnen we dat transformeren wat zich aandient, dit kunnen meerdere blokkades zijn of één blokkade die gekoppeld is aan meerdere gelijke situaties.

 

Jouw lichaam vertelt precies wat er nodig is, meestal zal er in één sessie dat zichtbaar worden wat getransformeerd wordt, het kan zijn dat er meerdere sessies nodig zijn, dat zal je zelf dan weten of voelen. Een trance helende sessie kan fysieke en psychische klachten verbeteren of laten verdwijnen, het kan ook ervoor zorgen dat je gedrag en wijze van reageren verandert, altijd in positieve zin voor werkelijke jezelf.

 

Alle sessies starten met een kennismaking en verbinding met elkaar, onder het genot van een bak thee, zodat helder wordt wat er die sessie verlicht kan worden. Afsluiting na de sessie bestaat uit advies voor integratie en mogelijke hersteltijd, want bij transformatie en energetisch loslaten is er tijd nodig voor je lichaam en ziel om alles weer een plek te geven in je leven.

 

Hou er rekening mee dat wanneer je aan een proces begint, je jezelf ook de tijd en intentie geeft om het ook af te maken, jouw lijf en ziel weet wanneer het voor jou het moment is om aan een proces te beginnen en hoeveel je aankunt.

Vertrouw op jezelf dat jij intuïtief weet wat je nodig hebt en vanuit dat principe onze paden ook kruizen, ik sta in dienst van jouw proces en zal dit voor zo lang als nodig ondersteunen.

 

Als jij voelt dat ik je kan helpen om meer licht te schijnen op jou transformatie proces dan ben je van harte welkom! 

 

Tijden (mits beschikbaar):

Maandagmorgen & avond, dinsdagmiddag & avond, woensdag alle drie de dagdelen, vrijdag overdag.

Over het algemeen geef ik in de weekenden alleen trainingen en workshops, maar als er geen andere optie is zal ik mijn best doen om de tijd voor een afspraak binnen redelijke termijn in te plannen.

 

Via deze link kan je een sessie boeken, of via een mailtje of whatsapp/signal/telegram, geef indien mogelijk alvast je voorkeur voor tijden door.

Ik neem dan zo snel mogelijk contact op om het moment in te plannen wat voor ons allebei passend is.

 

Kosten:

Een helende transformatie sessie kost €99,-  

Eventuele verlenging reken ik pas na 2 uur & wordt per 15 minuten verrekend (€11,-)

Je kan ook een sessie traject van 5 sessies boeken voor €477,- (sessies kunnen online of los afgerekend worden). Met een sessie traject is het ook mogelijk om verschillende soorten persoonlijke transformatie sessies te combineren, naar gelang jou behoefte kunnen we elk moment kijken wat voor sessie jou verder brengt.

 

Online helende transformatie sessies zijn voor een gereduceerd tarief van €77,- te boeken.

Eventuele verlenging reken ik na 1,5 uur & wordt per 15 minuten verrekend (€11,-)

Je kan ook een sessie traject van 5 sessies boeken voor € 377,- 

 

Disclaimer:
Het inzetten van deze therapie vormen is ondersteunend aan je algemene welzijn of als aanvulling op reguliere zorg, het is geen vervanging voor reguliere zorg