- Energetische transformatie sessie -

Je lichaam is een spiegel voor je gevoel, door jouw lichamelijke of psychische klachten nader te bekijken en de achterliggende boodschap helder te krijgen, wordt de energie die aan de basis ligt  van je klachten getransformeerd.

Tijdens de energetische transformatie sessie werk ik met jou door middel van lichaamswerk. Ik voel waar jou lijf vast zit, ik breng weer ruimte in je lijf door de energie (weer) te laten stromen, chakra’s en organen te activeren, waardoor je beter in je vel komt te zitten.

Daarnaast kan er in deze lichamelijke blokkades ook een onderbewuste blokkade of patroon liggen die zich heeft vastgezet in je fysieke lichaam. Als dit het geval is, gebruik ik helende methodes om deze blokkades te transformeren. Hierbij vertel ik steeds wat ik doe zodat jou brein ook mee kan gaan in de transformatie en de integratie beter verankert wordt.

 

Alle sessies starten met een kennismaking en verbinding met elkaar, onder het genot van een bak thee, zodat helder wordt wat er die sessie verlicht kan worden. Alle sessies werken op de kwesties die op dat moment aangepakt kunnen worden, soms kan één sessie al veel verlichting geven, soms zijn er meerdere sessies nodig om volledige integratie te verwezenlijken. 

Afsluiting na de sessie bestaat uit advies voor integratie en mogelijke hersteltijd, want bij transformatie en energetisch loslaten is er tijd nodig voor je lichaam en ziel om alles weer een plek te geven in je leven.

 

Hou er rekening mee dat wanneer je aan een proces begint, je jezelf ook de tijd en intentie geeft om het ook af te maken, jouw lijf en ziel weet wanneer het voor jou het moment is om aan een proces te beginnen en hoeveel je aankunt.

Vertrouw op jezelf dat jij intuïtief weet wat je nodig hebt en wij vanuit dat principe onze paden kruizen, ik sta in dienst van jouw proces en zal dit voor zo lang als nodig ondersteunen.

 

Als jij voelt dat ik je kan helpen om meer licht te schijnen op jou transformatie proces dan ben je van harte welkom! 

 

Tijden (mits beschikbaar):

Maandagmorgen & avond, dinsdagmiddag & avond, woensdag alle drie de dagdelen, vrijdag overdag.

Over het algemeen geef ik in de weekenden alleen trainingen en workshops, maar als er geen andere optie is zal ik mijn best doen om de tijd voor een afspraak binnen redelijke termijn in te plannen.

 

Via deze link kan je een sessie boeken, of via een mailtje of whatsapp/signal/telegram, geef indien mogelijk alvast je voorkeur voor tijden door.

Ik neem dan zo snel mogelijk contact op om het moment in te plannen wat voor ons allebei passend is.

 

Kosten:

Een intuïtieve transformatie sessie kost €99,-  

Eventuele verlenging reken ik pas na 2 uur & wordt per 15 minuten verrekend (€11,-)

Je kan ook een sessie traject van 5 sessies boeken voor €477,- (sessies kunnen online of los afgerekend worden). Met een sessie traject is het ook mogelijk om verschillende soorten persoonlijke transformatie sessies te combineren, naar gelang jou behoefte kunnen we elk moment kijken wat voor sessie jou verder brengt.

 

Online intuïtieve transformatie sessies zijn voor een gereduceerd tarief van €77,- te boeken.

Eventuele verlenging reken ik na 1,5 uur & wordt per 15 minuten verrekend (€11,-)

Je kan ook een sessie traject van 5 sessies boeken voor € 377,- 

 

Disclaimer:
Het inzetten van deze therapie vormen is ondersteunend aan je algemene welzijn of als aanvulling op reguliere zorg, het is geen vervanging voor reguliere zorg