Wat fijn dat je hier bent, 

Ik vertel je graag wat over mij en mijn pad.

De laatste 10 jaar ben ik bewust bezig om mijn eigen patronen, vooroordelen, overtuigingen en blinde vlekken onder ogen te komen.

Ik voelde mij niet verbonden en wist dat ik lagen en maskers had opgebouwd waardoor ik niet mijn authentieke Zelf kon uitdragen.

Dit proces was met pieken en dalen, het was intensief en soms heel moeilijk, maar het is de hele reis waard geweest.

Als moeder van drie kinderen en partner van een hele begripvolle man heb ik de kans gehad om deze ontwikkeling door te maken, vanuit de veilige geborgenheid van ons thuis. 

Nu ben ik klaar om anderen te begeleiden op deze reis.

 

Mijn reis begon in 2011.

De opleiding 'yin yoga' en 'Chakra intensive' hebben mij in verbinding gebracht met mijn (energetische) lichaam en alles wat hierin opgeslagen ligt. Ik kon steeds meer op mijn intuïtie vertrouwen, verbinden met mijn bewuste en onderbewuste, maar zag hierdoor ook mijn eigen schaduwkanten die ik had weggestopt.

 

Eén voor één doorleefde ik de trauma's die ik in mijn lijf had opgeslagen, confronteerde & transformeerde ik mijzelf, met hulp van fijne teachers die mij soms lieten zwemmen, maar altijd klaarstonden als ik het nodig had.

In 2020 vond ik mijn vrouwelijke kracht weer terug door het contact met vele Sisters in Nederland, en daarbuiten. In dit warme bad van onvoorwaardelijke liefde, vanuit Moeder Aarde en door mijn sisters, voelde ik weer vertrouwen om mijn kwetsbaarheid te doorvoelen en tonen. Het was deze steun die ik nodig had om voor mijzelf te gaan staan en beetje bij beetje terug te komen bij al de aspecten van mijzelf. Mijn vrouwelijke en mannelijke energie kwamen weer in balans en ik kon de eeuwige strijd loslaten door gewoon te Zijn.

 

Ik heb me verdiept in verschillende natuurreligies en voelde een sterke herkenning aan vroegere tijden en eerder opgedane kennis, steeds meer kwam ik weer in verbinding met Moeder Aarde, aanwezige wezens en het universum.

Het waarnemen van energie in mens en natuur, en de impact van verschillende energieën en trillingen op ons als mens geeft inzicht in blokkades. Ik werk met deze energieën, gebruik ze of transformeer ze, zowel vanuit yoga en chakra's als vanuit de verbinding met de natuur, helpers en het universum.

De opleiding tot transformatie therapeut gaf mij de laatste inzichten over mijn zielspad, mijn doel hier en het grotere geheel waar ik onderdeel van ben. Deze inzichten gaven het vertrouwen om in 2021 mijn praktijk op te starten.

Naast therapie werk ik ook met de heilzame werking van kruiden, ter ondersteuning aan je proces of voor het oplossen van lichamelijke en psychische klachten. Voor specifieke klachten gekoppeld aan onze vrouwelijke cyclus, draag ik ook de oeroude en traditionele kennis van yoni stomen uit.

Op dit moment ben ik mij verder aan het verdiepen in ademwerk en opstellingen, vanuit verschillende methodieken.

Natuurlijk kan je ook mij mij yin yoga komen ervaren in Gaastmeer.

 

Ik sta in verbinding met mijn gidsen en mijn ziel, ik ben hier om licht & verlichting te brengen.

Mijn missie is dat een ieder weer of sterker in verbinding komt met de eigen Bron en je eigen licht kan schijnen. Ik wil je bijstaan om samen je blokkades en schaduwkanten zichtbaar te maken en transformeren naar het licht, om zo steeds meer jouw authentieke Zelf te worden.

 

Of je nu kind of volwassene bent, als je voelt dat ik je kan begeleiden of nieuwsgierig bent, voel je welkom bij mij......

Foto credits 1 & 3 Anouk Pross photography

Foto credit 2 Shanti Engelmayer photography