-Yoni Healing, jouw heilige tempel in beheer nemen- (alleen voor vrouwen)

Mijn doel is om vrouwen te verbinden met hun vrouwelijke kracht, energie en te begeleiden in dit proces. Veel vrouwen ervaren ongemakken tijdens hun cyclus en menstruatie en ervaren remmingen in het omarmen van hun eigen sensualiteit en seksualiteit. Veel van deze ongemakken zijn gekoppeld aan opgeslagen (energetische) trauma's in onze vagina en baarmoeder.

Ik help en begeleid vrouwen om de ongemakken en de trauma's die opgeslagen zijn in onze baarmoeder te transformeren, één van de methodes die ik daarbij inzet is yoni stomen. Ik ben gecertificeerd yoni stoom begeleider en geef (online) trainingen om je te leren hoe je op de meest effectieve manier een yoni stoom ritueel thuis uitvoert. 

Daarnaast kan je in de webshop ook verschillende helende edelstenen kopen voor je yoni; yoni ei of massage griffels. 

Yoni is sanskriet voor "heilige ruimte" 

 

Yoni stomen is een persoonlijk en intens ritueel, wat al eeuwen ingezet wordt door vrouwen om je te verbinden met je lichaam en vooral ook je levens energie te verbeteren en te ervaren. Door yoni stomen neem je je heilige ruimte in beheer en claim jij je eigen vrouwelijke goddelijkheid op.

Klachten die door regelmatig yoni stoom rituelen uit te voeren kunnen verdwijnen of verminderen: korte of juist lange cyclus, tussentijdse en spontane bloedingen, menstruatie krampen, bruin of zwart bloedverlies tijdens de cyclus, bij stolsels, geblokkeerde eierstokken, cystes, vleesbomen, droogheid, uitblijvende menstruatie, verlaagd libido, infectie, verkleurde of geurende afscheiding en/of klachten van de overgang met of zonder opvliegers. De gezondheid en het zuiveren van je yoni werkt heilzaam op allerlei klachten die gekoppeld zijn aan disbalans en blokkades.

Daarnaast zijn er nog een paar belangrijke voordelen aan het yoni stomen, los van het terugdringen van klachten en reguleren van je cyclus, het creëert tijd voor ontspanning en weldaad, verbindt je met je innerlijke vrouwelijke energie, verhoogt je zelfverzekerdheid, zelf liefde en zelfvertrouwen, het verhoogt je vruchtbaarheid en laat je meer genieten van intimiteit, en bevordert herstel na zwangerschap, miskraam of operatie en als laatste geeft het ritueel je op het moment zelf een plezierig gevoel en intense ervaring.

Speciaal voor vrouwen die het proces van verbinding met de vrouwelijke, goddelijke energie willen leggen, of voor vrouwen die specifieke klachten willen aanpakken, heb ik een training ontwikkeld en een yoni care handboek.

 

Yoni healing training; claim je vrouwelijke essentie 

De yoni healing training wordt online en in mijn praktijk gegeven, met als doel om vrouwen alle kennis over het yoni stoom ritueel bij te brengen. Na deze training kan je thuis je eigen yoni stoom ritueel uitvoeren (en daarbij ook je eigen kruiden mixen inzetten).

 

Tijdens de training ben je met meerdere vrouwen bij elkaar en neem ik je mee in het ritueel van yoni stomen. Tijdens de training wordt alle informatie toegelicht en vragen beantwoord, het werkelijk uitvoeren van een yoni stoom ritueel doe je later in je eigen tijd.

De (online) training duurt ongeveer 2 uur. 

De training in mijn praktijk is inclusief thee en lekkers, ook kan je eventueel je eigen yoni care boek en ook de kruiden aanschaffen die voor jou passend zijn. Deze kan je dan gelijk meenemen naar huis om daar aan de slag te gaan met je eigen yoni healing ritueel.

 

Alle informatie over het soorten kruiden en gebruik hiervan, met ook de methode en voorbereiding voor jouw yoni stoom ritueel, staan vermeld in het yoni care e-book . Deze ontvang je gratis na deelname van de training, in het e-boek staat alle informatie die tijdens de training besproken is. 

Je kunt er ook voor kiezen om het yoni care handboek met 20% korting te bestellen bij je training, dit boek bevat dezelfde informatie als het e-boek, daarnaast bevat dit boek ruimte voor persoonlijke aantekeningen tijdens jouw rituelen en om je cyclus een jaar bij te kunnen houden.

Deze training kost €33,00 voor 2 uur inclusief drinken en hapjes, de online training kost 11,-

Deze training wordt los gegeven, maar in relatie tot mijn andere workshops versterken ze elkaar en geeft het nog meer inzicht en verdieping in je eigen authentieke Zijn. Mocht je merken dat deze training of het yoni stoom ritueel veel omhoog brengt aan emoties, of dat je voelt dat je meer verdieping nodig hebt, dan is een persoonlijke transformatie sessie een goede aanvulling op je eigen proces.

 

Yoni stoom ritueel 

Van oorsprong deelden vrouwen samen in het beleven van de yoni stoom rituelen. Op deze momenten deelden ze de kennis en ondersteunden elkaar, om dit te creëren is het mogelijk om een yoni stoom ritueel te organiseren met jouw vrouwencirkel of sisterhood. Daarvoor kom ik op locatie en neem de kruiden mee voor het ritueel, zelf zorg je voor de veilige ruimte, warm water en een eigen pan. 

Het  ritueel wordt vervolgens geheel begeleid door mij en alle vrouwen ontvangen nadien mijn digitale yoni stoom boek.

Het ritueel kost 11,- per deelnemer bij minimaal 4 deelnemers (exclusief km vergoeding van 20 cent/km)

Neem contact op om te kijken wat een goed moment is voor jullie of wees welkom met een groep sisters in Woudsend voor het ritueel (max. 5 personen)

 

Wil je liever geen training volgen en ben je al bekend met yoni stoom rituelen? Dan kan je ook het handboek los aanschaffen via de webshop.

-Yoni care handboek-

In het yoni care handboek staat alle informatie die ik deel in mijn training. Daarnaast bevat dit boek een uitgebreide omschrijving van alle kruiden die ingezet kunnen worden en ruimte om elk ritueel bij te houden wat je ervaringen waren. Dit geeft meer verdieping in proces maar laat ook zien hoe jij groeit en je verbind in de tijd dat je bezig bent met het ontwaken van je vrouwelijke energie. Als laatste is er de ruimte om je menstruatie of overgangsperiode bij te houden en de wijze waarop je cyclus zich ontwikkeld om helder te krijgen hoe je cyclus veranderd gedurende een jaar. Ook kun je bijhouden welke melanges je hebt gebruikt en wat de (positieve effecten) zijn  van deze melanges op je cyclus of overgang. 

Omdat het handboek handgemaakt is en met ringen werkt, is het mogelijk om een bij vulling aan te schaffen voor een jaar (zowel voor je rituelen als je cyclus).