- Persoonlijke transformatie workshops-

Er zijn verschillende methodes en vormen om transformatie te krijgen, deze zijn allemaal gebaseerd op het feit dat je onderbewuste antwoorden heeft die je kunnen helpen in deze transformatie. Je onderbewuste kan niet gestuurd door gedachten maar door energie en emotie, via deze workshops kan je hier delen van activeren. Ik bied transformatieve dans workshops aan, om je door dans en beweging te verbinden met je onderbewuste en je levenspad.

De dansworkshop kost 30,- en duurt 2,5 uur inclusief thee en begeleiding.

In de agenda kan je zien wanneer de workshops gepland zijn, hier kun je alvast een plekje reserveren voor de workshop.

 

Naast dans kan je ook door trance meditatie verbonden worden met je eigen Ziel, krachtdier, gidsen of je innerlijk kind. 

In ons leven worden wij ondersteund door raadgevers, rollen en krachtwezens, deze ondersteuning nemen we niet altijd bewust waar. Sommige rollen voelen wij in ons zelf en kunnen ons inzicht geven in ons gedrag en keuzes. De krachtwezens leven in ons en ook buiten ons (zoals dieren die ons een boodschap willen geven door op ons pad te komen). Op het moment dat je meer bewust bent van je onderbewuste rollen en krachtwezens, brengt dit je dichter bij je eigen kern en authentieke Zelf. Door deze workshops kom je steeds meer in verbinding met de rollen die jou vormen, bijstaan of tegenhouden.

 

De workshop serie bestaat uit:

Ontdek je Hogere Zelve & je Ziel; jouw lichaam is verbonden met Moeder Aarde, met het universum en daartussen bevindt zich jouw Hogere Zelve of je Ziel. Jouw ziel heeft dit lichaam gekozen om een doel of missie in dit leven te verwezenlijken en om bepaalde lessen te leren. Dit kon het beste in dit lichaam en op deze plek. Door via meditatie en door intuïtief werken zul je je meer kunnen verbinden met je eigen ziel, daarnaast krijg je uitleg hoe je ook thuis deze band steeds verder kunt versterken. In deze workshop krijg jij handvatten om steeds meer in verbinding met je authentieke Zelf te komen.

Ontdek je krachtdier; er zijn verschillende soorten krachtdieren. dieren die vanaf geboorte al bij je zijn, die op bepaalde momenten met je mee-reizen of die je opeens waarneemt en je voor onheil kunnen beschermen of een boodschap voor je hebben. Ook de dieren die we waarnemen in ons dagelijks leven kunnen boodschappen meedragen. Al deze facetten zullen we ervaren tijdens deze workshop. Door middel van meditatie en intuïtief creatief werken geven wij uiting en verbinding met jou krachtdier. 

Ontdek je helpers & gidsen; Net als je krachtdieren bij je hebt, heb je ook helpers & gidsen, één soort die wat meer bekend is, is de beschermengel, maar naast engelen zijn er nog veel meer helpers en gidsen, vanuit allerlei tijden en religies. Het zijn energieën waar wij contact mee kunnen maken en verbonden zijn aan onze Bron. Helpers en gidsen zijn altijd puur licht en zullen je alleen willen helpen en bijstaan, ze zijn niet dwingend of bepalend. In deze workshop zul jij één of meerdere helpers gaan ontdekken door middel van meditatie en intuïtief creatief werken. 

Ontdek je Innerlijk Kind: In ons leven en vooral in onze jeugd hebben we veel verschillende rollen gehad als kind, deze rollen heb je gevormd om jezelf in de wereld te kunnen neerzetten. Deze rollen hebben jou veel geholpen, maar sommige rollen heb je ook weggestopt of beheersen jouw leven en gedrag nog steeds. Als je inzicht krijgt in de innerlijke kind delen in jezelf, dan kan je deze ook erkennen en ervaren hoe het met ze gaat. Je krijgt meer inzicht in welke delen gekwetst zijn, weggestopt, niet volledig tot uiting konden komen en hoe dit jou ervan weerhoudt om te stralen in jouw volledige potentie. In deze workshop gaan we op een innerlijke reis om contact te krijgen met je innerlijk kind. Bewust worden van je innerlijke kind delen kan erg herkenbaar zijn maar ook confronterend. Eigenlijk willen alle kinddelen maar één ding; gezien, erkend en getroost worden. De eerdere workshops kunnen daarbij ondersteunend werken.

 

Deze 4 workshops zijn los te volgen, maar als je ze op volgorde volgt, versterken ze elkaar en geeft het nog meer inzicht en verdieping. Als er twee delen op 1 dag gevolgd worden kan je tussendoor gezellig blijven lunchen met potluck. Deelnemers die een serie boeken hebben voorrang op losse deelnemers.

Eén workshop kost 33,- voor 2 uren inclusief drinken en hapjes. De hele serie workshops kost 111,-

 

In de agenda kan je zien wanneer de workshops gepland zijn, hier kun je alvast een plekje reserveren voor de workshop.