- Agua di Florida, je eigen medicijn- (alleen voor vrouwen)

Vorig jaar mocht ik van mijn sisters Annelies en Elly dit mooie ritueel leren en daarbij kreeg ik ook de toestemming om deze kennis en ceremonie verder door te geven. Daarom wil ik deze ceremonie nu graag in Friesland aanbieden (voor de ceremonie in Arnhem verwijs ik je naar Elly Ariella of de feltinggoddess- Annelies)

Agua di Florida, ook wel bekend als Florida water, vindt haar oorsprong in het sjamanisme in Peru. Agua di Florida is te koop in vele toko's en wordt veel ingezet als reinigingswater om jezelf, iemand anders of een voorwerp energetisch te reinigen, ook ideaal voor gebruik in ceremonieën of healings. Het kan je helpen blokkades op te ruimen en je energie weer te laten stromen, maar je kan het ook als bescherming inzetten, om in je eigen kracht en energie te blijven.

 

Agua di Florida is een sjamanistisch bloemen en kruiden "water". Je eigen Agua di Florida wordt gemaakt met gebruik van bloemen, kruiden, edelstenen, wortels, schelpen, hout en alle andere materialen die voor jou zuiver voelen en een krachtvoorwerp zijn voor je. Het maken van je Agua di Florida gebeurt in een ceremonie, waarbij we ons verbinden met onze ziel en hogere zelf, met een intentie voor jouw reinigingswater. Dit maakt deze Agua di Florida persoonlijk en een krachtig reinigingswater wat jij kan inzetten voor persoonlijke zuivering in je privé leven en ook tijdens de ceremonieën of sessies.

Agua di Florida wordt traditioneel alleen door vrouwen gemaakt en het recept mag dan ook alleen op rituele wijze aan vrouwen worden doorgegeven. Op deze rituele dag eren en danken we alle vrouwen die ons zijn voorgegaan, Moeder Aarde voor haar helende bloemen, kruiden, wortels – en onze eigen vrouwelijke oer creatie kracht.

 

Tijdens deze workshop ontmoeten we elkaar voor een ceremonie dag om onze eigen Agua di Florida stap voor stap te maken. Aan het eind van de dag ga je naar huis met jouw unieke eigen medicijn, vol kruiden, bloemen, helende intenties en magische ingrediënten!

Als je al eens een Agua di Florida hebt gemaakt, neem je Moederfles dan ook mee. 

 

Deze workshop kost 77 euro voor de hele dag. Lunch is potluck er is thee en water beschikbaar.

In de agenda kan je zien wanneer de workshops gepland zijn, hier kun je alvast een plekje reserveren voor de workshop.