Ontmoet je vrouwelijke kracht - (alleen voor vrouwen)

Naast onze innerlijke familie en kind delen hebben wij ook vrouwelijke krachten gekoppeld aan rollen in onszelf. Dit zijn de jonge vrouw, moeder, koningin en wijze vrouw, aan elke vrouwelijke kracht wordt één workshop gewijd. Sommige rollen voelen wij heel duidelijk in onszelf en andere rollen identificeren wij ons nog bijna niet mee. Sommige rollen hebben wij bewust niet aangenomen, deze rollen vormen ons gedrag en keuzes. Al deze vrouwen hebben sterke kanten en ook valkuilen. Op het moment dat je meer bewust bent van je vrouwelijke kracht en hoe jij deze inzet, brengt dit je dichter bij je eigen kern en authentieke Zelf. Je kan steeds een laagje dieper verbinding in jezelf vinden en je kracht.

De vrouwelijke krachten hebben een parallel met de maancyclus; wassende maan, volle maan, afnemende maan en donkere maan. De symboliek en gelijkenis tussen de maankracht en de vrouwelijke kracht is onmiskenbaar, daarmee kunnen wij de verbinding met onze cyclus en de maan versterken. Wanneer wij de vrouwelijke krachten voelen in ons zelf, kunnen ze ons inzicht geven in ons gedrag en keuzes, maar we kunnen ze ook meer manifesteren om de kracht in te zetten in ons gedrag en keuzes die we maken. In de verschillende workshops ontmoeten we de vrouwen, leren we hun kracht en kwetsbaarheid kennen, gaan we ze ervaren in onszelf en eren voor wie ze zijn en hoe ze ons ondersteunen.

Op het moment dat je meer bewust bent van jouw vrouwelijke krachten, brengt dit je dichter bij je eigen kern en authentieke Zelf. Je kan steeds een laagje dieper in verbinding komen, om zo jouw vrouwelijke krachten volledig de ruimte te geven. Tijdens de workshops krijg je inzicht in hoe de vrouwen jou vormen, bijstaan of tegenhouden.

De vrouwelijke krachten per workshop:

De jonge vrouw (the Maiden) - wassende maan/ lente- de ongetrouwde, jeugdige vrouw. onschuldig en soms wat naïef, impulsief en avontuurlijk. Ze staat volledig ten dienst van haarzelf, volgt haar hart en behoeften. Zij beleeft alles als de eerste keer, met verrassende nieuwsgierigheid.

De moeder (the Mother) - volle maan/ zomer- de vrouw die geboorte heeft gegeven aan een kind, een project of als een mentor voor anderen dient. De moeder staat ten dienste van alles waar zij geboorte aan heeft gegeven, vol leven en energie, in harmonie.

De koningin (the Queen) - afnemende maan/ herfst- deze vrouw staat in haar kracht, is de eigenaar van haar eigen kracht en anderen staan ten dienste van haar. Volledig in balans, wetend wat haar volledige potentie is, trots en welwillend om haar kracht in te zetten.

De wijze vrouw (the Crowe)- donkere maan/winter- deze vrouw heeft vrijheid, los van de beslommeringen en verantwoordelijkheden kijkt ze terug op alles wat haar leven haar gegeven heeft, ze bezit veel kennis en ervaring en rust en tijd om deze kennis te delen. 

 

Zoals je ziet zijn deze vrouwelijke krachten cyclisch als de maan en de seizoenen, los van je leeftijd heb je deze krachten al in je en wanneer deze krachten in balans in je leven aanwezig zijn, ben jij meer in balans. Het verbinden met je vrouwelijke energie en het versterken van bepaalde krachten kan veel impact hebben op je leven. Luister naar je intuïtie en voel of jij je meer mag verbinden met deze krachten....

De workshops zijn los te volgen, maar als je ze op volgorde volgt, versterken ze elkaar en geeft het nog meer inzicht en verdieping. Deelnemers die een serie boeken hebben voorrang op losse deelnemers.

Eén workshop kost 32,50 euro voor 2 uren inclusief drinken en hapjes, de hele serie workshops kost 120,-

 

In de agenda kan je zien wanneer de workshops gepland zijn, hier kun je alvast een plekje reserveren voor de workshop.