Welkom!

Hier vind je alle informatie over het boeken van een activiteit alleen of samen.

Als via de webwinkel boekt ben je gegarandeerd van een plekje.

 

Alle workshops, trainingen en jaarfeesten die ik geef, met informatie over wat de activiteit inhoudt vind je hier.

In de agenda kan je zien welke activiteiten dit komend jaar gepland staan.

 

Daarnaast bied ik ook activiteiten aan die op jouw wensen zijn aangepast, de prijs is in overleg en afhankelijk van het aantal deelnemers.

Voor grotere groepen werk ik samen met Het Goede leven in Praktijk te Gaastmeer, daar hebben wij een grotere groepslocatie en kunnen wij samen jullie een onvergetelijke ervaring bieden.

 

Als je een workshop met je eigen groep wilt beleven of voor een kinderfeestje een jaarfeest wilt ontdekken.

Daarnaast is het ook mogelijk om een creatieve workshop op te zetten naar eigen smaak en in overleg, waarbij ik al of niet een combinatie maak met yoga of een stuk persoonlijke verdieping. Mail mij als je meer informatie wilt over de mogelijkheden.

 

De activiteiten gaan door bij een minimale opgave van drie deelnemers, mocht jij een workshop geboekt hebben en deze gaat onverhoopt niet door, dan behoud je je tegoed om deze op een andere manier in te zetten of zoeken wij een alternatieve datum voor de workshop.

 

workshops, yoga en vrouwencirkels

€ 33,00

workshops, yoga en vrouwencirkels

€ 33,00

Innerlicht Transformatie organiseert activiteiten op het gebied van persoonlijke groei en bewustwording. 

Het aanbod van activiteiten vind je hier en de data van de activiteiten zijn te vinden in de agenda. Wanneer je een datum en activiteit gevonden hebt, kan je deze hieronder selecteren en in je winkelmand plaatsen. Daarmee garandeer je voor jezelf een plekje.