Welkom!

Alle persoonlijke transformatie sessies die ik geef zijn via deze pagina te boeken, wat de verschillende sessies inhouden kan je hier in meer detail lezen. Lees eerst de verschillende sessies door en voel vooral wat voor jou het meeste aanspreekt, voordat je een sessie boekt.

 

De sessies die ik aanbied zijn voor jong en oud helend, ik heb dan ook geen leeftijdsbeperkingen aan mijn sessies.

Vaak zie je dat kinderen nog veel meer in contact staan met hun ziel en energieën sterker aanvoelen. Hierdoor kunnen ze juist ook sneller daardoor beïnvloed worden, maar zullen ze ook sneller transformeren.

Mocht je het gevoel hebben dat ik jouw kind kan helpen dan zal ik eerst met jou een (telefonisch of online) gesprek hebben over mijn werkwijze. Als dat goed voelt kan je samen met je kind naar de sessie komen, samen kunnen jullie beslissen of je bij de sessie blijft, of na de tijd weer aansluit (bij tieners is de intuïtie van de tiener voor mij doorslaggevend).

Mocht je als volwassene behoefte hebben aan een (telefonisch of online) kennismakingsgesprek dat kan je dat via de mail of app aanvragen, dit gesprek is altijd kosteloos.

 

Tijden voor individuele sessies zijn (mits beschikbaar):

Maandagmorgen & avond, dinsdagmiddag & avond, woensdag alle drie de dagdelen, vrijdag overdag.

Over het algemeen geef ik in de weekenden alleen trainingen en workshops, maar als er geen andere optie is zal ik mijn best doen om de tijd voor een afspraak binnen redelijke termijn in te plannen.

 

Een intuïtieve transformatie sessie (energetisch, helend of opstellingen) kost €100,-  

Eventuele verlenging reken ik pas na 2 uur & wordt per 15 minuten verrekend (€12,50)

Je kan ook een sessie traject van 5 sessies boeken voor €475, waarbij je 2 keer een uitloop kunt hebben of de 5de sessie voor 75,- (sessies kunnen online of los afgerekend worden) 

 

Online intuïtieve transformatie sessies zijn voor een gereduceerd tarief van €75,- te boeken.

Eventuele verlenging reken ik na 1,5 uur & wordt per 15 minuten verrekend (€7,50)

Je kan ook een sessie traject van 5 sessies boeken voor € 360,- waarbij je 2 keer een uitloop kunt hebben of de 5de sessie voor 60,- (sessies kunnen online of los afgerekend worden) 

 

De individuele chakra en yin yoga sessies zijn alleen fysiek te volgen & duren gemiddeld anderhalf uur.

Deze sessies kosten €75,- & eventuele verlenging wordt per 15 minuten verrekend (€12,50)

Je kan ook een sessie traject van 5 sessies boeken voor € 360,- waarbij je 2 keer een uitloop kunt hebben of de 5de sessie voor 60,- (sessies kunnen online of los afgerekend worden) 

 

Via onderstaande link kan je een sessie boeken, of via een mailtje of whatsapp/signal/telegram, geef indien mogelijk alvast je voorkeur voor tijden door.

Ik neem dan zo snel mogelijk contact op om het moment in te plannen wat voor ons allebei passend is.

 

persoonlijke transformatie sessies

€ 99,00

persoonlijke transformatie sessies

€ 99,00

Via deze link kan je persoonlijke transformatie sessies boeken, kijk in de agenda voor de beschikbaarheid en geef je voorkeur door in de winkelmand.