- Chakra transformatie sessie -

Chakra's zijn energiepunten in en om lichaam heen, deze energiepunten draaien en kunnen open of gesloten zijn.

Je chakra's kunnen uit balans gaan, of te open of gesloten zijn, door middel van deze sessie worden je chakra's weer in balans gebracht.

Hierdoor komt je energie weer meer in balans en voel jij je beter in je vel.

Daarnaast kan de disbalans ook veroorzaakt worden door een blokkade op een chakra, deze zal dan ook in de sessie getransformeerd worden en je krijgt na de sessie advies en yogahoudingen mee om zelf deze balans te behouden. Mochten er nu meerdere blokkades op verschillende chakra's aanwezig zijn, dan zal ik één of indien mogelijk twee blokkades verwijderen. Het transformeren en activeren van een chakra kan intensief zijn en veel in beweging zetten, daarom zal ik per sessie kijken hoeveel er getransformeerd kan worden.

 

Alle sessies starten met een bak thee, inclusief kennismaking en bespreking van je komst. Tijdens de behandeling lig je comfortabel op mijn behandeltafel met zoveel kussens en dekens als voor jou prettig is.

 

Binnen mijn yin yoga transformatie sessies en yin yoga lessen werk ik altijd vanuit de chakra's en meridianen, daarom kan het nemen van yin yoga lessen of een yin yoga transformatie sessie een fijne aanvulling zijn op de chakra transformatie sessie. Er zijn veel yin yoga collega's die ook vanuit deze zienswijze werken, als je niet in de buurt woont kan je hier docenten vinden die jou ook via de lessen kunnen ondersteunen. 

 

Tijden (mits beschikbaar):

Maandagmorgen & avond, dinsdagmiddag & avond, woensdag alle drie de dagdelen, vrijdag overdag.

Over het algemeen geef ik in de weekenden alleen trainingen en workshops, maar als er geen andere optie is zal ik mijn best doen om de tijd voor een afspraak binnen redelijke termijn in te plannen.

 

Via deze link kan je een sessie boeken, of via een mailtje of whatsapp/signal/telegram, geef indien mogelijk alvast je voorkeur voor tijden door.

Ik neem dan zo snel mogelijk contact op om het moment in te plannen wat voor ons allebei passend is.

 

Kosten:

De individuele chakra sessies zijn alleen fysiek te volgen en duren gemiddeld anderhalf uur.

Een individuele chakra sessie kost €77,-  

Eventuele verlenging reken ik na 1,5 uur & wordt per 15 minuten verrekend (€11)

Je kan ook een sessie traject van 5 sessies boeken voor €377,- (sessies kunnen online of los afgerekend worden). Met een sessie traject is het ook mogelijk om verschillende soorten persoonlijke transformatie sessies te combineren, naar gelang jou behoefte kunnen we elk moment kijken wat voor sessie jou verder brengt.

 

Disclaimer:
Het inzetten van deze therapie vormen is ondersteunend aan je algemene welzijn of als aanvulling op reguliere zorg, het is geen vervanging voor reguliere zorg